Bel Devisé

Bel Devisé (°1973) is klinisch psychologe (VUB, 1998; visumnr. 277589) en systeem- en gezinstherapeute (Centrum voor de Studie van het Gezin, Gent).

Ze is lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP – Ref.nr: 732110926), de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS).

Ze heeft praktijkervaring in het begeleiden van kinderen, volwassenen en gezinnen in verschillende contexten. Daarnaast werkte ze als onderzoeksmedewerkster aan de VUB, deed ze diverse projecten waar ontwikkeling, vorming, sensibilisering en coaching centraal stonden en werkte ze als pedagogisch adviseur in de kinderopvang. Interactie, communicatie en wederzijdse beïnvloeding vormden steeds de rode draad doorheen haar loopbaan.

In Naiade biedt ze individuele, relatie- en gezinstherapie aan. Ze richt zich tot kinderen, jongeren, volwassenen en hun gezin. Vanuit een systeemtherapeutisch kader bekijkt ze problemen tegen de achtergrond van interactie, wisselwerking en wederzijdse beïnvloeding van mensen in een systeem. Samen met cliënten gaat ze op zoek om woorden te geven aan dingen die moeilijk lopen. Vanuit verbinding wordt samen gezocht naar omgangsvormen die het samenzijn meer harmonieus laten verlopen. In haar handelen werkt ze op maat en vanuit een globale aanpak. Respect en vriendelijkheid vormen steeds de basis.


Contactgegevens:

GSM:  0494/70 60 08

E-mail: bel.devise@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:

Bel werkt in NAIADE KLEIN op woe (vm + nm) en op vrij (vm, nm + avond)