Els Leuris

 

 

 

 

 

Els Leuris (°1968) behaalde een Master in de Rechten (KU Leuven), een Master in de Familiale en Seksuologische Wetenschappen (KU Leuven), een postgraduaat in de Relatie-, Gezins- en Systeempsychotherapie (KU Leuven) en een postgraduaat Familiale Bemiddeling (UCLL). Ze volgde bijkomende scholing in relatie- en gezinstherapie: Externship Emotionally Focused Couple Therapy (EFT Belgium) en een jaartraining werken met Kinderen en Jongeren vanuit Gezinsdynamisch Perspectief (Rapunzel VZW).

Ze is lid van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS) en de Belgische Vereniging voor Relatie-, Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS). Ze werd door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als Familiaal Bemiddelaar.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het algemeen welzijnswerk en in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. In 2011 mondde haar interesse voor relaties (wat mensen verbindt maar soms ook van elkaar verwijdert) uit in een boek dat verscheen bij Davidsfonds. ‘Mijn partner heeft al kinderen’ gaat over nieuw samengestelde gezinnen en hun specifieke relationele en opvoedkundige zorgen.

In Naiade biedt ze individuele, relatie- en gezinstherapie aan. Ze richt zich tot jongvolwassenen (16+), volwassenen en hun gezin. U kan bij haar terecht met vragen over: relationele zorgen, verstoorde gezinsdynamiek, seksuele problemen, verwerkingsproblemen, ….

Contactgegevens:
GSM: 0495/94.41.41
E-mail: els.leuris@naiade-therapie.be
 
Beschikbaarheid:
Els werkt in NAIADE KLEIN op di (vm + av) & woe (vm)