Hadewich De Meulemeester

Hadewich De Meulemeester (°1974) is Master in de klinisch psychologie (visumnummer 282910). Ze is aan de KU Leuven afgestudeerd in 1997 en heeft zich gespecialiseerd in de gezins-, relatie- en sekstherapie (KU Leuven, 2000). Aanvullend volgde ze in 2015 de opleiding koppeltherapie (EA, Berchem, 2015).

Ze vertrekt vanuit een contextueel en systemisch denkkader. Door haar werk gedurende meer dan 15 jaar in het Centrum Algemeen Welzijn (CAW, Hasselt) en in de psychiatrie (PC Broeders Alexianen, Boechout en PC Sint-Hiëronymus, Sint-Niklaas) heeft ze ervaring opgebouwd met diverse problematieken. Ze heeft oog voor psychische kwetsuren en specialiseerde zich verder in trauma.  Hiertoe volgde ze de post-academische opleiding trauma en dissociatie (K.U.Leuven 2003) en de opleiding tot EMDR -practitioner (BIPE, 2005 en Integrativa 2016-2019, kandidaat-practioner). Ze is ook vertrouwd met vipassanameditatie (meerdere meditatiestages in Thailand en Nederland) en mindfulness (basisprogramma) en integreert deze modus evenzeer in haar psychotherapeutisch werk.

Ze is lid van de Belgische Federatie voor Psychologen (BFP – Ref.nr. 742110542) en van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).
Ze richt zich tot eenieder (+16jaar) die moeilijkheden ondervindt in de context van relaties (evenals in relatie tot zichzelf), gezin of werk.
Ze biedt individuele therapie, relatietherapie en groepstherapie aan. Ze richt zich tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Contactgegevens:
GSM:  0498/528677
E-mail: hadewich.de.meulemeester@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:
Hadewich werkt in NAIADE GROOT op di (vm + nm), do (vm + nm), vrij (vm)