Hadewijch ElsenHadewijch Elsen
(°1971)  is als klinisch psychologe  aan de KU Leuven afgestudeerd in 1994. Daarnaast heeft zij een bijkomende opleiding gevolgd tot cliëntgericht-experiëntieel en existentieel psychotherapeute (1994-1997 KU Leuven). Van 2013 tot 2014 volgde ze de opleiding Existentieel Welzijn aan de KU Leuven. Zij is erkend door de Belgische Federatie van Psychologen (BFP – Ref.nr: 711103014), lid van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie en counseling (VVCEPC).
Zij richt zich voornamelijk tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen en biedt individuele gesprekstherapie en relatietherapie aan.
Naast haar activiteiten bij Naiade werkt zij halftijds in het Psychiatrisch ziekenhuis Broeders Alexianen in Tienen. Daar heeft ze jaren gewerkt met mensen met middelenafhankelijkheid, waarvan 10 jaar specifiek in een vrouwengroep met middelenafhankelijkheid. Cruciaal in haar therapie is het werken aan een positief zelfbeeld. Sinds 2012 werkt ze op een afdeling gespecialiseerd in eetstoornissen.

Contactgegevens
:
GSM:  0494 73 15 96
 
Beschikbaarheid:
Hadewijch werkt in NAIADE GROOT op ma (vm + nm) en vrij (vm + nm)