Jens Van Cleynenbreugel

Jens Van Cleynenbreugel (°1991) is master in de pedagogische wetenschappen – optie orthopedagogiek – en is cliëntgericht-experiëntieel therapeut in opleiding (KU Leuven en Focus on Emotion). Daarnaast beschikt hij over een specialisatie Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet in gezinnen met een traumatische achtergrond of gedragsproblemen (Advanced certificate in NVR practice).

Hij heeft een achtergrond binnen het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (1 jaar), de gerechtelijke jeugdhulpverlening (4 jaar) en is momenteel actief binnen Vzw Alba (bijzondere jeugdzorg). Zo maakt hij deel uit van het project Bascule, dat delictgerichte contextbegeleiding voorziet voor gezinnen waarvan de minderjarige zoon of dochter een delict gepleegd heeft.

In Naiade ligt zijn focus voornamelijk op het kind/jongere binnen zijn of haar opvoedingssituatie en omgeving. Zo kunnen er verschillende problematieken aan bod komen: gedragsmoeilijkheden, angsten, opvoedingsvragen, trauma, emotionele moeilijkheden… Afhankelijk van de vraag kan de therapie de vorm aannemen van individuele gesprekstherapie met de jongere/ouder of gezinstherapie.

Daarnaast kunnen jongvolwassenen bij hem terecht voor individuele gesprekstherapie.

Samen met de cliënt wil hij op zoek gaan naar een manier om opnieuw tot verbinding te komen met zichzelf, de anderen en de maatschappij.

Contactgegevens:
GSM: 0494/66.54.78
E-mail: jens.vancleynenbreugel@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:
Jens werkt in NAIADE KLEIN op woe (vm) en do (av)