Lisbeth Neven

IMG_1214

Lisbeth Neven (°1972) is klinisch psychologe (KU Leuven; visumnr. 265206) en heeft zich verder gespecialiseerd in de cliëntgerichte psychotherapie (KU Leuven), experiëntiële groepspsychotherapie (Focus On Emotion), Emotion Focused Therapy (Focus On Emotion) en in therapie voor overlevers van trauma (Focus On Emotion).

Zij is geregistreerd bij de Belgische Federatie van Psychologen (BFP – Ref.nr: 722110839). Daarnaast is zij werkend lid en erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC) en lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

Binnen Naiade richt zij zich tot (jong)volwassenen voor individuele gesprekstherapie. Ze biedt ook supervisie aan therapeuten in opleiding.

Zij heeft 20 jaar ervaring binnen de ambulante geestelijke gezondheidszorg. Momenteel werkt ze voltijds als zelfstandige in Naiade, voordien werkte ze in het Studentengezondheidscentrum van de KU Leuven, was ze als praktijkdocent verbonden aan de Faculteit Psychologie, KU Leuven en werkte ze in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg VBO in Leuven.

Contactgegevens:

GSM: 0484/60 35 20
E-mail: lisbeth.neven@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:

Lisbeth werkt in NAIADE KLEIN op ma, di, wo (vm), do & vrij (vm).