Nele Stinckens

Nele Stinckens (°1970) is master in de klinische psychologie en doctor in de psychologie (KU Leuven, visumnr. 264599). Ze heeft zich verder gespecialiseerd in de cliëntgerichte psychotherapie, de experiëntiële groepspsychotherapie en de Emotion-Focused Therapy (Focus On Emotion). Ze volgde bijscholingen in rouwtherapie, focusing-therapie, oplossingsgerichte therapie en droomtherapie.

Ze is lid van de Belgische Federatie van Psychologen, de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de World Association for Person-centered and Experiential Psychotherapy and Counseling (WAPCEPC). Daarnaast is ze werkend lid en erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).
Ze is de oprichtster en coördinator van Naiade en biedt individuele therapie, relatietherapie en groepstherapie aan. Ze richt zich tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.
Naast haar activiteiten in Naiade is ze staflid van de Postgraduaatopleiding Cliëntgerichte Psychotherapie van de KU Leuven en geeft ze vorming en opleiding in diverse andere onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland.
Ze is ook stichtend bestuurder van QIT (Quality In Treatment), een organisatie die het ambacht van psychotherapie verbindt met innovatieve technologie om de kwaliteit van psychische hulpverlening te verbeteren. Voor meer info: www.qit-online.com.

Contactgegevens
:
GSM: 0495/654085
E-mail: nele.stinckens@naiade-therapie.be
Beschikbaarheid:
Nele werkt in NAIADE GROOT op ma (vm + nm), di (vm + nm), woe (vm + av), do (vm) en vrij (vm)