Nelleke Vangeel

Nelleke Vangeel (°1990) is master in de klinisch psychologie (KU Leuven; visumnr. 263164) en cliëntgericht-experiëntieel therapeute in opleiding (KU Leuven & Focus on Emotion).

Ze is erkend door de Psychologencommissie (902117423), en lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).

Nelleke deed de voorbije jaren ervaring op in het (buitengewoon)onderwijs (als ondersteuner en leerkracht), alsook bij een dienst begeleid zelfstandig wonen voor volwassenen. Vanuit haar stage heeft ze ervaring met positieve heroriëntering: een intensieve gezinsbegeleiding waarbij met héél het gezin wordt gezocht naar een gezamenlijke aanpak van de zorgen die er zijn. Daarnaast werkt ze momenteel ook als psychotherapeut in kinepraktijk Joris Van Baelen.

In Naiade richt ze zich op kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Verschillende problematieken kunnen aan bod komen: socio-emotionele problemen, moeilijkheden in de omgang met anderen, worstelingen met zelfbeleving, ingrijpende ervaringen,…

Samen met de cliënten en ouders bekijkt ze welke hulp nodig is. Iedereen wordt gezien en gehoord vanuit zijn/haar eigen persoon, kwaliteiten én noden. Iedereen krijgt ruimte om het eigen verhaal te brengen zonder oordeel. Naast gesprekstherapie maakt ze ook gebruik van psycho-educatie en worden, waar nodig, creatieve en non-verbale methodes ingezet.

Mirame – ik zie jou, ik hoor jou.

Contactgegevens:

GSM: 047366.00.39

E-mail: nelleke.vangeel@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:

Nelleke werkt in NAIADE KLEIN op ma (vm, nm) & di (nm, av)