Sarah Raa

Sarah Raa (°1983) is klinisch psychologe (KU Leuven, visumnr. 264138) en specialiseerde zich in de Relatie-, Gezins-, en Systeempsychotherapie (KU Leuven). Ze is erkend door de Psychologencommissie (Erkenningsnummer 832109432), lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling (BVRGS).

De voorbije jaren werkte Sarah deeltijds in een Psychiatrisch ziekenhuis op de afdeling ouderenzorg, waar ze voornamelijk ervaring opdeed in het begeleiden van ouderen en hun familie. Deze functie  combineerde ze met een deeltijdse job als zelfstandig psycholoog binnen de PsychologenAssociatie in Mechelen, waar ze de kans kreeg om ervaring op te doen met allerhande problematieken. Sinds december 2018 werkt ze voltijds als zelfstandig psycholoog.

Ze richt zich voornamelijk tot jongvolwassenen, volwassenen en ouderen en biedt zowel individuele gesprekstherapie als relatietherapie aan.

Contactgegevens:
GSM: 0474/398439
E-mail:  sarah.raa@naiade-therapie.be

Beschikbaarheid:
Sarah werkt in NAIADE KLEIN op ma (vm + nm) en in NAIADE GROOT op do (nm + av) en vrij (vm + nm)